За компанията

Линекс ЕООД е създадена в края на 2002 г. През първата година на своята дейност фирмата произвежда мляно кафе за джезве и еспресо в разфасовки от 100 г. и 1 кг. кафе на зърна с марка ЛИНО. Основната дистрибуция се е развивала в Северна България. В момента произвежданите продукти са около 60 на брой, разделени в категории Мляно кафе, Разтворими кафе напитки/какао, Разтворим чай, Добавка за кафе и чай, Горещ шоколад и капучино, Разтворими плодови напитки. Топ артикулите са: кафе напитка 3 в 1 Лино Мосса класик 18 г., Кафе напитка 2 в 1 Лино Мосса 10 г., Разтворимо кафе стик Лино 2 г. и Продуктите за кафе и чай /сух крем/!

Днес, Линекс ЕООД произвежда богата гама от продукти собствена марка и по поръчка на клиенти, като развива дейността си не само във всички области на България, а и в чужбина! Благодарение на гъвкавата маркетингова стратегия продуктите с патентована, собствена марката „LINO”, „Lipti” и „Chocolino“ биха могли да се намерят във всеки един град в България. Фирмата има собствена транспортна база и изградена стабилна дистрибуторска мрежа. Линекс ЕООД осигурява заетост на над 60 човека. Основните суровини за производството са собствен внос от Бразилия, Холандия, Колумбия, Полша и други.

Линекс ЕООД непрекъснато разширява технологичната си база с нови машини и съоръжения с цел постигане на максимална ефективност, пълноценно използване на човешките ресурси и подобряване на качеството на продуктите. Производствената база е съвременна, с голям капацитет и е съобразена с европейските стандарти за хигиена, безопасност на продуктите и здравословни, безопасни условия на работа. Въведена е система за анализ на риска и контрол на критичните точки НАССР. През Ноември 2016 г. е придобито и най-високо ниво на сертификата IFS Food Version 6. Благодарение на динамичната иновационна дейност и непрекъснатото разработване и лансиране на нови продукти, фирмата бележи просперитет, разширява и утвърждава позициите си.

В момента Линекс ЕООД е един от най-големите производители на разтворимо кафе 3 в 1, пакетирано кафе и разтворими напитки в България.
Ръководството на фирмата провежда политика за непрекъснато усъвършенстване, стабилно партньорство и поддържане на доверие и сигурност в клиенти и партньори. Линекс ЕООД е изградила дългогодишно партньорство с утвърдени търговци на едро, търговци на дребно и редица търговски вериги като Билла България ЕООД, ЦБА България ООД, Пацони Маркет ЕООД и Метро Кеш енд Кери България ЕООД!


Leave a Reply