Линекс ЕООД е водещ български производител на разнообразна гама прахообразни разтворими напитки и кафе продукти. Създадена пред 2002 г. фирмата специализира в производство и пакетиране на:

Линекс ЕООД притежава собствени марки „Lino”, „Lipti”, „Chocolino”,  „Cafelino”,  „Mon Sen” ,  но също така произвежда и продукти по поръчка и бранд на клиента. Разширеният и модернизиран производствен капацитет позволява изработването на голямо количество стоки в кратки срокове и на достъпни, конкурентни цени.

Цел: Kачеството и безопасността на нашите продукти е основната ни задача, за постигането на която сме приложили високи международни стандарти HACCP и IFS. Всички етапи на изработка и реализация са предмет на тези стандарти, започвайки от доставката, преминавайки през процесите на преработка и пакетиране, до достигане на крайния клиент.
Фирмата поддържа дългосрочни, коректни взаимоотношения с партньори от Германия, Холандия, Бразилия, Полша, Индия, Турция.

Мисия: Стремим се към непрекъснато усъвършенстване на нашите продукти и услуги, с което да поддържаме висока удовлетвореност на своите клиенти. Предлаганите продукти са с доказано качество, вложен професионализъм и амбиция за иновативност.

Визия:Да сме утвърден и заслужил доверие бизнес партньор.

Ценности: Лоялност, Почтеност, Съвършенство